Oral-B Precision Clean Tandborsthuvud 4-pack


Beställ Oral-B Precision Clean Tandborsthuvud 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B Precision Clean Tandborsthuvud 4-pack inom kategorin Tandborsthuvud.

Produktinformation

Mediummjukt tandborsthuvud. Passar alla eltandborstar från Oral-B (förutom Pulsonic). .

Se gärna också

Oral-B Tandborsthuvud iO Ultimate Clean 2-pack

Med en perfekt vinkel och noggrant placerade borststrån, för att omsluta varje tand - för bästa möjliga rengöring. Speciellt utformat för upp till 100% plackborttagning från första dagen. Fungerar med Oral-B iO.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.