Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 2-pack


Beställ Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 2-pack inom kategorin Tandborsthuvud.

Produktinformation

Speciellt utformat för en effektiv och skonsam rengöring av känsligt tandkött. Med noggrant placerade borststrån omsluter de varje tand och är samtidigt extra skonsam mot känsliga områden.

Se gärna också

Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 4-pack

Speciellt utformat för en effektiv och skonsam rengöring av känsligt tandkött. Med noggrant placerade borststrån omsluter de varje tand och är samtidigt extra skonsam mot känsliga områden. Fungerar med Oral-B iO.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.