Sidan innehåller annonslänkar

Pappersfjädrar Svart & Silver


Beställ Pappersfjädrar Svart & Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pappersfjädrar Svart & Silver inom kategorin Takdekorationer.

Produktinformation

Dekorera födelsedagsfesten, nyårsfesten eller middagsbjudningen med stilrena pappersfjädrar i svart och silver! Passar lika bra att hänga i taket som i fönstret Häng gärna? .

Se gärna också

Honeycomb Boll Light Mint - 40 cm

En honeycomb är den perfekta hängande dekorationer till alla sorters fester. Passar perfekt till såväl babyshower-fester som till midsommarfesten eller 50-årskalaset.Honeycomb?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.