Sidan innehåller annonslänkar
360 Degrees Ltd

4th of July Partykit - 10-pack

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fira in din stora nation med pompa och ståt. The Starspangled Banner skall ljuda i hela kvarteret, eka mellan husen och vaja i vinden lika stolt som en nyvald president som svär Presidenteden med ena handen på hjärtat och den andra på bibeln.
Sällan har Uncle Sams garderob fått en sådan konkurrens som nu. Se till att hela ditt sällskap går klädda i passande kläder och dela ut de här mycket passande accessoarerna till varenda gäst.

4th of July Partykit består av flera olika delar för 10 personer. Fem hattar, fem tiaror, fem blomsterkransar och tio blåstutor ingår. Alla i varierande färger med blå, vit, röd och silver.


Beställ 4th of July Partykit - 10-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4th of July Partykit - 10-pack inom kategorin Supporterprylar.

Kategori: Supporterprylar
Artikelnummer: 28918-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Chunsoft

Chunsoft (チュンソフト, Chunsofuto?) var ett japanskt företag som utvecklade datorspel i första hand till konsoler från Nintendo och Sony. Det grundades 1984 av Koichi Nakamura, och gick den 1 april 2012 samman med Spike för att bilda företaget Spike Chunsoft.

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.