Silly Santa

Im Watching Christmas Movies Julstrumpor - 36-40

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Im Watching Christmas Movies Julstrumpor - 36-40 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Im Watching Christmas Movies Julstrumpor - 36-40 i kategorin Strumpor här hos oss.

Produktinformation

Shhh! Jag kollar på julfilmer! Det är otroligt viktigt att i dessa jultider visa extra hänsyn för dom som lägger ner sin själ för att hinna kolla igenom mysiga julfilmer.?

Strumpor

Strumpor är en typ av benkläder som funnits sedan medeltiden. Kallades då hosor. Från början användes linne, silke och ull, ibland även läder, till material. Strumpor används vanligtvis med finare skor eller sportskor. Generellt används vita strumpor till sportskor och svarta eller färgade strumpor till finskor.

Från kunskapsbanken

Anime

Anime är det vardagliga japanska ordet för animerad film (japansk konststil). Det japanska ordet anime är en förkortning av animēshon (katakana アニメーション), som är inlånat från engelskans animation. Utanför Japan används uttrycket specifikt för att beteckna animerad film från Japan, särskilt sådan som är tecknad i en förenklad stil vanlig inom manga.Det förekommer också att anime används som samlingsnamn för tecknade filmer i mangastil, oavsett om de kommer från Japan eller andra (asiatiska) länder.Tidig anime gjordes i första hand för den japanska marknaden och innehöll därför många specifikt japanska kulturella referenser. De stora ögonen hos de flesta animefigurer betraktas i Japan som mångfasetterade "ögon till själen". Det mesta av anime är eller har varit riktad till barn eller ungdomar, men allt mer inte minst TV-anime produceras för en vuxnare publik och med motsvarande tematik. Modern anime tog sin början 1912 och etablerade sig på allvar 1981, i samband med skapandet av Osamu Tezukas Mushi Production.

Silly

Silly kan syfta på: Silly (musikgrupp) - tyskt rock/popband Silly Symphonies - serie av 75 amerikanska animerade kortfilmer Silly Really - singel av Per Gessle

Santa

Santa kan syfta på: