Logitech C Blue Sona Mikrofon Graphite

Jämför produkt Logitech C Blue Sona Mikrofon Graphite online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Logitech C Blue Sona Mikrofon Graphite i kategorin Streaming-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Blue Sona är en ny typ av dynamisk XLR-mikrofon designad för spelstreamers och podcasters. Med ClearAmp-teknik, en innovativ kapsel och en modern, kameraförberedd estetik, tar Blue Sona fram det bästa i varje röst och skapar en streamingupplevelse i äkta studiokvalitet. .

Se gärna också

Rode NT-USB USB-mikrofon

USB-mikrofon av hög kvalitet som ger kristallklart ljud. Speciellt lämpad för röstinspelning som sång, podcasts och streaming. Ansluts till en dator med medföljande USB-kabel. Inbyggt ljudkort med 16 bitars upplösning och 48 kHz sampling. Utrustad med 3,5 mm-ljudutgång med volymkontroll för medhörning i realtid. Monteras med 5/8-tumsfäste. Går att koppla till iPad med Camera Connection Kit (96429) (medföljer ej). Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz. Levereras med 6 meter USB-kabel, popfilter, adapter till 3/8 tum-fäste, bordsstativ samt förvaringspåse. Mått: 184x62x50 mm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter