Sidan innehåller annonslänkar

Greenscreen 2x3 m - med stativ

Beställ Greenscreen 2x3 m - med stativ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Greenscreen 2x3 m - med stativ inom kategorin Streaming-tillbehör.

Produktinformation

Greenscreen som gör det enkelt att byta ut bakgrunden vid t.ex. filminspelning.

Det medföljande stativet kan justeras från 0,98 m till 2,8 m i höjd och från 1,3 m till 3,25 m i bredd. Dukens mått 2x3 m.

Kan kompletteras med 57190 för att även täcka golvyta. Levereras med väska i nylon. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Nikabe V5 - Stream Adapter 4K

Gör din streaming enklare och spelar samtidigt in direkt till din dator. Med många anslutningsmöjligheter gör den sig bra för gaming och tutorials. Med två HDMI-portar för att ansluta både till en dator, konsol eller kamera, samt till en extern skärm. Har även audio in/ut, för att koppla in en mikrofon och ett headset. Ansluts till datorn via USB-A eller USB-C. Kompatibel med gratisprogramvaran OBS Studio, men kan även användas med liknade program för live-streaming och inspelning. Kompatibel med Windows 7 och senare, samt MacOS.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023