Sidan innehåller annonslänkar

Elgato Ring Light Ringbelysning

Jämför produkt Elgato Ring Light Ringbelysning online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elgato Ring Light Ringbelysning i kategorin Streaming-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Justera ljusstyrkan från datorn eller telefonen. Elgato Ring Light är en appstyrd LED-belysning för livestreaming och videoinspelning.

Ger en proffsigare känsla till ditt videomaterial och gör att du får ut det mesta av din kamera. Lampan är enkelt justerbar i höjd och har anpassningsbar ljusstyrka och färgtemperatur. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Nikabe L4 Portabelt vloggingkit

Med det portabla vloggingkitet L4 från Nikabe är du alltid förberedd för vloggande och streaming. Oavsett var det sker har du allt du behöver – en LED-lampa för mjukt och jämt ljus, en mikrofon för kristallklart ljud, samt ett mobilfäste och stativ som även fungerar med vanliga kompaktkameror. Allt får plats i ryggsäcken och är redo på nolltid – fäst bara mobilen i mobilfästet och anslut mikrofonkabeln. Placera stativet på ett bord eller håll det i handen – du väljer.Komplettera med passande adapter om din mobil saknar hörlurskontakt: (99186) för iPhone eller (99928) för Android.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023