Sidan innehåller annonslänkar

Shark RGBeast Speldator

Jämför produkt Shark RGBeast Speldator online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Shark RGBeast Speldator i kategorin Stationär här hos oss.

Produktinformation

Stilren design Great White Shark är en brutal SLI Speldator, maken till Silent Mighty Shark, dock här i elegant svart/vit design. Datorn är utrustad med ultrasnabba RAM, ett dedikerat gaming-chipset, en av de absolut starkaste processorerna och sist men inte minst, hela 2 st.

high-end gaming grafikkort (SLI). Resultatet är en dator, som precis som vithajen, är ytterst elegant att se på - Och som självklart äter mest krävande spelen så brutalt, att det i det närmaste är skrämmande.

Mighty Shark Series är lyxiga Spelmaskiner med SLI (2 grafikkort), där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid. Tvärtom.

Alla maskiner i M. Shark Serien är utrustade med bl.a.

tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves. De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI, späckade med fördelar så som Gaming ljudkort och nätkort Sval, stabil och lugn! Oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, maskinen fortsätter bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt

Detta beror på bl.a. att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är uppbyggd i en genomtänkt datorlåda/chassi med utmärkt luftflöde.

Skräddarsydd lösning, klar för framtida uppgradering! Maskinens standardkonfiguration rekommenderas till de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter helt enligt dina egna, unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på sidan Man har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är ovanligt uppgraderingsklar.

Vid köp av uppgraderingskomponenter på Shark Gaming monteras och installeras dessa helt gratis inom 1 års garanti. Monterad och testad av datorhajar! Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter