Sidan innehåller annonslänkar

Mighty Shark Bloodlust Speldator

Jämför produkt Mighty Shark Bloodlust Speldator online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mighty Shark Bloodlust Speldator i kategorin Stationär här hos oss.

Produktinformation

Allätande monster Mighty Shark Bloodlust är så kraftfull, att även de mest krävande spelen kan avnjutas på absolut högsta grafikinställningar med högt antal bilder i sekunden. Detta beror på att datorn är utrustad med ultrasnabba RAM, ett dedikerat gaming-chipset, en av de absolut starkaste tillgängliga Spelprocessorer och sist men inte minst, hela 2 st.

super high-end gaming grafikkort (SLI). Mighty Shark Series är lyxiga Gamingmaskiner med SLI (2 grafikkort), där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid.

Tvärtom. Alla maskiner i M.

Shark Serie är utrustade med bl.a. tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves.

De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI, späckade med fördelar så som SupremeFX/AudioBoost ljudkort och Intels/KillerLANs senaste Gaming nätverkskort (inkl. LANGUARD).

Sval, stabil och lugn! Oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, maskinen fortsätter bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt Detta beror på bl.a.

att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är uppbyggd i en genomtänkt datorlåda/chassi med utmärkt luftflöde. Skräddarsydd lösning, klar för framtida uppgradering! Maskinens standardkonfiguration rekommenderas till de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter helt enligt dina egna, unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på sidan

Man har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är ovanligt uppgraderingsklar. Vid köp av uppgraderingskomponenter på SG monteras och installeras dessa helt gratis.

Monterad och testad av datorhajar! Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området.

Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner. Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter