Kingston XS2000 Portable SSD 4TB - USB 3.2 Gen 2x2

Beställ Kingston XS2000 Portable SSD 4TB - USB 3.2 Gen 2x2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kingston XS2000 Portable SSD 4TB - USB 3.2 Gen 2x2 inom kategorin SSD.

Produktinformation

Bärbara proffsprestanda alltid nära till hands   Visa större XS2000 Bärbar SSDUSB 3.2 Gen 2x2-prestandaKingstons XS2000 Bärbara SSD har USB 3.2 Gen 2x2-läs- och skrivhastigheter för framtidens prestanda i en kompakt, extern disk. Tack vare blixtsnabba överföringshastigheter på upp till 2 000MB/s1 ger XS2000 störningsfri, förbättrad produktivitet.

XS2000 är ett snabbt lagringsalternativ med upp till 4TB2 för supersnabb förvaring och redigering av bilder i hög upplösning, 8K-video och stora dokument. Disken är framtidssäkrad för att se till att den håller jämna steg med dina lagringsbehov och är kompatibel med de flesta enheter utan behov av anpassning.

Den har USB Type-C-anslutning3 så att materialskapare kommer åt sina data överallt där de har tillgång till en PC eller mobil enhet. Oavsett om det rör sig om arbete, spel eller hobbyprojekt är XS2000 den perfekta hjälpredan vid fotograferingar eller när du ger dig ut på äventyr.

Den har ett robust avtagbart hölje och en kapslingsklass på IP554 som håller både vatten och damm ute.USB 3.2 Gen 2x2 för läs- och skrivhastigheter på upp till 2 000MB/s1Kapaciteter på upp till 4TB2Kompakt format som passar i fickanAvtagbart gummihölje ger en kapslingsklass på IP554Fickformat för bärbarhetLätt, liten och kompakt för smidig lagring när du är på språng.USB 3.2 Gen 2x2-prestandaBranschledande läs- och skrivhastigheter på upp till 2 000MB/s.1Hög kapacitet och hög överföringshastighetUpp till 4TB2 som ger stöd för hantering av foton i hög upplösning, 8K-videor och stora dokument.Byggd för att hålla i längdenDisken har testats och befunnits vara vatten- och dammtät4 och stötsäker tack vare en medföljande gummihölje.Hastigheten kan variera beroende av värdens maskinvara, programvara och användning.En del av den angivna kapaciteten används för formatering och andra funktioner och den faktiska, tillgängliga kapaciteten för datalagring är därför något mindre än vad som anges på produkterna. För vidare information, se Kingstons flashminnesguide.USB Type-C® och USB-C® är registrerade varumärken som tillhör USB Implementers Forum. .

Se även andra produkter från SSD

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter