Kingston Renegade PCIe 4.0 NVMe SSD med Heatsink - 2TB

Jämför produkt Kingston Renegade PCIe 4.0 NVMe SSD med Heatsink - 2TB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kingston Renegade PCIe 4.0 NVMe SSD med Heatsink - 2TB i kategorin SSD här hos oss.

Produktinformation

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDKingston FURY™ Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD har den höga kapacitet som gamers och hobbysystembyggare som söker riktigt avancerade prestanda för pc-byggen och -uppgraderingar behöver. Genom att använda sig av det senaste Gen 4x4 NVMe-kortet och 3D TLC NAND-minne ger Kingston FURY Renegade SSD blixtrande läs- och skrivhastigheter på 7 300/7 000MB/s* och upp till 1 miljon IO-cykler/s.1 Resultat är häpnadsväckande enhetlighet och makalösa spelupplevelser.

Ge systemets allmänna följsamhet en vitamininjektion för allt från inläsningstider för spel, appar och program till streaming och mediehantering.Med bättre värmehantering kommer bättre stabilitet vid topprestanda. Den slimmade M.2-formen i kombination med en låg profil, värmespridare i grafen-aluminium är optimerad för intensiv användning på både stationära och bärbara datorer.

Modellen med värmefläns (tillval) ger ytterligare ett värmespridningslager för att se till att PS5™-konsolen hålls sval när det hettar till. Kingston FURY Renegade SSD matchar den premiumprestanda som kännetecknar övriga enheter i Kingston FURY Renegade-minnesserien för ett riktigt radarpar som verkligen står pall för rycken.Tillgänglig i kapaciteter på 500GB–4TB med plats för ett omfattande bibliotek av favoritspel och -media.• Otroliga PCIe Gen 4x4 NVMe-prestanda• Finns att tillgå med kylfläns eller värmespridare i låg profil• Slimmad M.2 2280-formfaktor• Hög kapacitet, upp till 4TB2• PS5™-kompatibel .

Se även andra produkter från SSD

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter