Sidan innehåller annonslänkar

Corsair MP700 M.2 NVMe PCIe Gen.5 x4 SSD - 2TB

Beställ Corsair MP700 M.2 NVMe PCIe Gen.5 x4 SSD - 2TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Corsair MP700 M.2 NVMe PCIe Gen.5 x4 SSD - 2TB inom kategorin SSD.

Produktinformation

För att inte skada SSD rekommenderas det starkt att använda heatsink med denna SSD.Corsair MP700Upplev PCIe Gen5-prestanda för lagring i ditt system med upp till 10 000 MB/s sekventiell läshastighet och 10 000 MB/s sekventiell skrivhastighet för extremt snabba start-, inläsnings- och spartier. NVMe 2.0-gränssnitt med hög bandbredd och 3D TLC NAND-flashminne med hög densitet ger dig fantastisk prestanda och hållbarhet.

Tack vare M.2 2280-formfaktorn passar MP700 direkt på moderkortet. Microsoft DirectStorage ger otroligt snabba inläsningstider när du spelar kompatibla spel.

Se gärna också

Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 4TB

CORSAIR EX100U Portable USB Type-C Storage DriveDen portabla lagringsenheten CORSAIR EX100U USB Type-C ger dig supersnabb lagring till PC, Mac eller en konsol med en USB-port i ett litet och behändigt format. Den effektiva bandbreddsanslutningen Gen2 x2 transporterar datafiler med upp till 20 Gbps och ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet*, så den externa lagringsenheten jobbar lika snabbt som du. Anslut helt enkelt via en USB Type-C-anslutning för både data och strömförsörjning, och skydda dina filer när du är på språng med ett utbytbart skyddshölje. EX100U ger dig lättanvänd, portabel och supersnabb extern lagring, och de medföljande USB Type-C- och USB Type-A-kablarna säkerställer bred enhetskompatibilitet. Enheten har dessutom en treårig garanti.Bandbreddsanslutningen USB Type-C Gen2 x2 transporterar stora datafiler med upp till 20 Gbps.Ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet.*Är mindre än ett kreditkort, så EX100U är enkel att ta med sig när du behöver högpresterande lagring på språng.Enkel att använda med en enda anslutning för både strömförsörjning och data på en PC, Mac eller spelkonsol.Skyddshöljet för USB Type-C-anslutningen håller dina filer säkra när du är ute och rör på dig.Levereras med USB Type-C till Type-C-kablar och Type-C till Type-A-kablar för bred kompatibilitet med många enheter.CORSAIRs prisbelönta kundtjänst ser till att din användning av våra produkter alltid är problemfri.*Prestandan varierar beroende på kapaciteten. En USB 3.2 2x2-anslutning kräv för maximal prestanda

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter