Epever

Epever Bluetooth-modul för solcellsregulator

Kontrollera pris

Köp nu

Bluetooth-modul för att trådlöst övervaka status av solcellsregulatorn. Ger via app (iOS) tillgång till realtidsdata samt enhets- och batteriinställningar. För Epever 2210N (45129) och 4210N (45130).


Beställ Epever Bluetooth-modul för solcellsregulator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Epever Bluetooth-modul för solcellsregulator inom kategorin Solceller.

Läs mer...
Kategori: Solceller
Artikelnummer: 45132
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Barndräkter

Barndräkter från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Väskor

Väskor från Wicked Costumes Ltd

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Asus

Asus, egentligen ASUSTeK Computer Incorporated, är ett taiwanesiskt företag som tillverkar datorer och datordelar. Det grundades 1989 av TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh och MT Liao, som tidigare varit verksamma som ingenjörer hos Acer. Asus har framförallt tillverkat moderkort, men gör även LCD bildskärmar, ljudkort, webbkameror, grafikkort, optiska läsare, handdatorer, bärbara datorer, servrar, nätverksprodukter, mobiltelefoner, datorchassin, kylningssystem och diverse andra datorkomponenter. Cirka var tredje stationär dator har ett Asus-moderkort installerat. Enligt statistik från CPU-Z har Asus 29,1 procent av moderkortsmarknaden. Asus grundades i en liten lägenhet i Taipei i Taiwan och var från början ett företag som erbjöd konsulttjänster till moderkortstillverkare i den snabbt expanderande taiwanesiska PC-komponentsindustrin. Asus är ett globalt företag med 21 361 anställda (2013) och en omsättning på över 15 miljarder USD. Sedan starten 1989 har Asus sålt över 420 miljoner moderkort och varit pionjärer för en rad olika innovationer som senare även blivit branschstandard. Asus var först med att använda material som kolfiber för lättare vikt, och den första att tänja på designgränserna genom att använda material som läder och bambu. Asus presenterade även 2009 en dator som kom med i Guinness världsrekord som ”Världens snabbaste bärbara dator". Under 2009 vann Asus 3268 utmärkelser i media världen runt och har varit med på Business Week’s Info Tech 100-lista 12 år i rad.År 2009 presenterade försäkringsbolaget Squaretrade resultatet av en tre år lång undersökning av 30 000 försäkringsfall från nio ledande datortillverkare. Asus var den datortillverkare med lägst antal försäkringsfall och felmarginaler. På andra och tredjeplats kom Toshiba och Sony. Asus har samarbetat med olika designers som formgivaren Karim Rashid för Eee PC 1008P och designern David Lewis för NX90.

Gaming

Gaming är en kommun i Österrike. Den ligger i distriktet Politischer Bezirk Scheibbs och förbundslandet Niederösterreich, i den östra delen av landet, 100 km väster om huvudstaden Wien. Antalet invånare är 3163.I omgivningarna runt Gaming växer i huvudsak blandskog. Runt Gaming är det ganska glesbefolkat, med 40 invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 6 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är december, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 594 millimeter. Den regnigaste månaden är maj, med i genomsnitt 217 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 68 mm nederbörd.

Wicked

Wicked är en musikal med text och musik av Stephen Schwartz som hade premiär 2003 i San Francisco. Musikalen är baserad på boken Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West från 1995, skriven av Gregory Maguire. Handlingen är en parallell berättelse till filmen Trollkarlen från Oz från 1939 och L. Frank Baums bok med samma namn. Boken som är mycket politisk och religiös tar upp skillnaderna mellan vad som egentligen är gott och ont, och om goda avsikter med dåliga resultat är detsamma som dåliga avsikter med dåliga resultat och har i jämförelse med musikalen en mycket mörkare underton. Musikalen har vunnit tre Tony Awards: kostym, scenografi och bästa skådespelerska i musikal, Idina Menzel och en Grammy för bästa Musikalalbum 2003. En film är planerad att komma till biograferna 2019.