Sodastream

Sodastream Genesis Gigapack Kolsyremaskin Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Sodastream Genesis Gigapack är en smidig kolsyremaskin med fem flaskor. Fyll de medföljande flaskorna med vatten och montera fast i maskinen. Ett tryck på knappen räcker till att kolsyra en liter. Genesis MegaPack innehåller allt du behöver för att kunna göra kolsyrat vatten själv hemma.


Jämför produkt Sodastream Genesis Gigapack Kolsyremaskin Svart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sodastream Genesis Gigapack Kolsyremaskin Svart i kategorin Sodastream här hos oss.

Kategori: Sodastream
Artikelnummer: 49003

Från kunskapsbanken

Sodastream

Sodastream, av företaget skrivet SodaStream, är ett israeliskt företag som marknadsför produkter och maskiner för kolsyrning och smaksättning av vatten.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.