Sidan innehåller annonslänkar

Amazfit T-Rex 2 Smartklocka

Jämför produkt Amazfit T-Rex 2 Smartklocka online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Amazfit T-Rex 2 Smartklocka i kategorin Smartwatch här hos oss.

Produktinformation

Amazfit T-Rex 2 är en tålig smartklocka fylld med smarta funktioner och över 150 olika program för sporter och aktiviteter. Nya avancerade sensorn BioTracker 3.0 mäter flera parametrar samtidigt, för att ge dig en tydlig översikt kring din hälsa och uppmärksammar dig vid detektering av ovanlig hjärtrytm, hög puls vid vila och låg blodsyremättnad.

Klockan är utrustad med en 1,3" HD Amoled-display som omsluts av en slitstark metallram av militärstandarden MIL-STD-810G som är vattentålig ner till 100 m. Mått 47x47x14 mm.

Vikt 66,5 g. Levereras med magnetisk laddare. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023