Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu 2 - Black/Slate

Jämför produkt Garmin Venu 2 - Black/Slate online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu 2 - Black/Slate i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

När du lever sunt, mår du bättreHåll koll på ditt mående och din kropp med Venu® 2-serien. Denna kombinerade GPS-smartklocka och sportklocka har avancerade hälsoövervaknings- och träningsfunktioner som hjälper dig att bättre förstå vad som händer i din kropp.Man mår bra av att röra på sig.

Uppgradera dina fysiska aktiviteter med animerade träningspass och mer än 25 inbyggda inomhus- och GPS-sportappar. Njut av din favoritmusik, sparad direkt på din handled för telefonfritt lyssnande när den ansluts med trådlösa hörlurar (säljs separat).

Och med en batteritid på upp till 11 dagar för Venu 2 och upp till 10 dagar för Venu 2S med snabbladdning, får du en heltäckande bild av din hälsa. Det här är vad det handlar om.

Sinne och kropp - anslutna med Garmin.Två storlekar och en AMOLED-skärmAnpassa smartklockan till din stil. Klockan finns i två storlekar och har en ljus AMOLED-skärm.Batteriets livslängd och snabbladdningFå en heltäckande bild av din hälsa genom batteritiden på upp till 11 dagar för Venu 2 och upp till 10 dagar för Venu 2S i smartklockläge, samt upp till 8 timmar för Venu 2 och upp till 7 timmar för Venu 2S i GPS-läge med musik, snabbladdning och batterisparläge.Hälsoövervakning hela dagenLär känna din kropp bättre med omfattande hälsoövervakningsfunktioner inklusive snapshots av hälsodata, Body Battery™ energinivåer, sömnspårning, fitnessålder, stresspårning m.m.Avancerad sömnspårning med sömnpoängHåll koll på de olika sömnstegen inklusive hjärtfrekvens, stress, Pulse Ox och andning.

Du kan till och med mäta din sömnkvalitet och få tips på hur du kan sova bättre.Snapshot av hälsodataLogga en 2-minuterssession för att registrera nyckelstatistik, inklusive hjärtfrekvens, hjärtfrekvensvariation, Pulsox, andning och stress. Skapa sedan en rapport med denna statistik via Garmin Connect™-appen på din kompatibla smartphone.FitnessålderHär används kronologisk ålder, din veckovisa fysiska aktivitet, vilopuls och BMI eller kroppsfettprocent för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är.HIIT-träningAnvänd den här nya aktivitetsprofilen med olika tidtagare för att spåra dina HIIT-träningspass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade pass.

Se även andra produkter från Smartklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter