Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Instinct 2X Solar - Graphite

Jämför produkt Garmin Instinct 2X Solar - Graphite online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Instinct 2X Solar - Graphite i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Garmin Instinct 2X SolarOavsett var din äventyrslusta tar dig är Garmin Instinct 2X Solar den perfekta kompanjonen. Den tåliga aktivitetsklockan är fylld till bredden med funktioner som gör det både roligare och säkrare att leva ett aktivt liv.

Gör mer av det du älskar med förinstallerade appar för löpning, cykling, simning och mycket mer. Befinner du dig i utmanande miljöer kan du känna dig trygg med multi-band GNSS och funktioner som hjälper dig hitta tillbaka till där du kom ifrån.

Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning hela dagen, få koll på dina energinivåer, stressnivåer, sömnstadier, syresättningen i ditt blod och mycket mer!• 1,1" högkontrast-display• Vatten-, värme- och stöttålig• Förinstallerade sportappar• Spåra din puls, stressnivå och söm• Garmin PayDesignad för att tålaDenna robusta klocka är vattenklassad till 100 meter och är värme- och stöttålig Med sitt fiberförstärkta polymerfodral och kemiskt förstärkt reptåligt glas, är den här klockan byggd för att tåla många aktiviteter.

Multi-band GNSSOavsett om du vandrar, cyklar mountainbike, springer spår eller åker skidor, har du tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS och Galileo) att spåra i mer utmanande miljöer än bara GPS.Exakt mätning vid Obstacle Course RacingHåll koll på dina framsteg på ett så korrekt sätt som möjligt. Smartklockan mäter tiden du lägger på hinderbanans olika hinder separat från den tid du lägger på att ta dig från ett hinder till ett annat.HRV-statusFå en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med hjälp av Heart Rate Variability.

Klockan övervakar din hjärtrytm medan du vilar och kan sedan lämna en rapport.ÅterhämtningEfter varje träningspass låter återhämtningsfunktionen dig veta när du är redo för ett nytt träningspass. Den inkluderar träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn i sin beräkning.

MorgonrapportBörja dagen med att få en fullständig rapport över kroppens tillstånd. Hur har du sovit? Hur går det med återhämtningen? Hur ser din HRV-status ut? Skräddarsy funktionen till att visa just det som är viktigt för dig.Säkerhets- och spårningsfunktioner Om du känner dig otrygg eller om din klocka känner av att en incident har inträffat, kan assistans- och incidentdetekterings-funktioner skicka ett meddelande med din plats till dina nödkontakter när den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone.Hitta tillbaka med Trackback RoutingMed hjälp av Trackback-funktionen är det enkelt att hitta tillbaka samma väg som du kom.

Du kan också välja att alltid ha koll på en referenspunkt, till exempel din bil eller någon annan utgångspunkt, för att enkelt kunna hitta tillbaka till den oavsett var ditt äventyr har tagit dig. Sms, mail och notiser Ta emot e-postmeddelanden, sms och notiser direkt på klockan när den är ihopkopplad med din smartphone.Connect IQ Store Ladda ner urtavlor, lägg till data och få appar och widgets från Connect IQ™ Store-appen på din kompatibla smartphone.Förläng batteritiden med solen I klockans display finns solceller som laddar batteriet medan du är utomhus och solen skiner.Förinstallerade sportappar Denna klocka har förinstallerade träningsappar inom löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, golf, yoga, pilates och mycket mer.

Inbyggd ficklampa Blev du ute längre än det var tänkt? Inga problem. Med en inbyggd ficklampa gör det inget som mörkret smyger sig på.VO2 Max Träna smartare med VO2 max-funktionen, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Handledsbaserad puls Få uppskattad puls-data tillsammans med varningar om din puls förblir för hög eller för låg medan du vilar. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter.Body Battery™ energiövervakning Optimera din kropps energireserver, genom att se datan över din puls, stress och sömn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter