Garmin Instinct 2S Solar Sportklocka - Grafitgrå

Jämför produkt Garmin Instinct 2S Solar Sportklocka - Grafitgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Instinct 2S Solar Sportklocka - Grafitgrå i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Vad du än gör så säg det med Instinct 2 . De här robusta smartwatches med GPS är tuffa nog att hålla jämna steg med dig och unika nog för att passa din stil Dessutom har Instinct 2 Solar seriens klockor solladdning, vilket ger dig obegränsad batteritid på de större modellerna och flera veckors batteritid på 2S så att du kan ta dig an livet med obegränsade möjligheter Gör mer av det du älskar med förladdade aktivitetsprofiler för löpning, cykel, simmning, styrketräning mm.

Lev det ultimata uppkopplade livet med smarta aviseringar 2 och Connect IQ kompabilitet Förstå din kropp bättre genom h älsoregistrering hela dagen 3 f ör energinivåer, stress, sömn, puls Ox 4 och mycket mer . Det finns även en Surf Edition med tid vatten data och d e di kerad aktivitetsprofil för surfing , samt Camo Edition med en distinkt kamoflage känsla som visar världen att du gör saker på ditt sätt!

Produktbeskrivning

En sportklocka är en avancerad klocka som är utformad för att bäras under träning och idrottsaktiviteter. Dessa klockor är utformade för att mäta och spåra olika aspekter av din träning, inklusive puls, distans, hastighet och kaloriförbränning.

Fördelar med en sportklocka

  • Träningsuppföljning: Sportklockor hjälper dig att spåra din träningsprogression och prestationsförbättringar genom att ge detaljerad information om din träning.
  • Hälsomonitorering: Med funktioner som pulsmätning och kaloriförbränning kan du hålla koll på din hälsa och anpassa dina träningsrutiner efter dina behov.
  • Anpassningsbarhet: Sportklockor är ofta utrustade med många olika funktioner, inklusive notiser, GPS, väderprognoser, musikspelare och mer, vilket gör det möjligt för dig att anpassa klockan efter dina individuella behov.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Smartklocka från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Huawei Watch 3 - Black

Smartklocka från Huawei

Se vad Huawei har inom Smartklocka.
Upp till 28% rabatt
Garmin Vivomove 3 44mm - Black case with Slate Band

Smartklocka från GARMIN

Missa inga bra priser på Smartklocka från GARMIN.
Upp till 36% rabatt
Xplora - X6Play

Smartklocka från Xplora

Här har vi samlat Smartklocka från Xplora.
Upp till 36% rabatt
Samsung Galaxy Watch5 (44mm) 4G - Grå

Smartklocka från Samsung

Se vad Samsung har inom Smartklocka.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023