Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Instinct 2 Solar Sportklocka - Grå

Beställ Garmin Instinct 2 Solar Sportklocka - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Instinct 2 Solar Sportklocka - Grå inom kategorin Smartklocka.

Produktinformation

Garmin Instinct 2 SolarInstinct 2-serien från Garmin är robusta GPS-smartklockor som håller jämna steg med dig varje dag. Gör mer av det du älskar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning och mycket mer.

Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning hela dagen, få koll på dina energinivåer, stressnivåer, sömnstadier, syresättningen i ditt blod och mycket mer! Lev ditt ultimata uppkopplade liv med smarta aviseringar2 och Conntect IQ™-kompatibilitet Dessutom har Instinct 2S Solar och Instinct 2 Solar solcellsladdning som ger dig obegränsad batteritid i smartwatch-läge1 så att du kan ta dig an livets obegränsade möjligheter.Designad för att tålaDenna robusta klocka är vattenklassad till 100 meter och är värme- och stöttålig.

Med sitt fiberförstärkta polymerfodral och kemiskt förstärkt reptåligt glas, är den här klockan byggd för att tåla många aktiviteter. Connect IQ StoreLadda ner urtavlor, lägg till data och få appar och widgets från Connect IQ™ Store-appen på din kompatibla smartphone.Förinstallerade sportapparDenna klocka har förinstallerade träningsappar inom löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, golf, yoga, pilates och mycket mer.

VO2 MaxTräna smartare med VO2 max-funktionen, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Handledsbaserad pulsFå uppskattad puls3-data tillsammans med varningar om din puls förblir för hög eller för låg medan du vilar.

Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter.Body Battery™ energiövervakningOptimera din kropps energireserver, genom att se datan över din puls, stress och sömn. Se när du är redo att vara aktiv, eller när du behöver återhämtning.ÅterhämtningEfter varje träningspass låter återhämtningsfunktionen dig veta när du är redo för ett nytt träningspass.

Den inkluderar träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn i sin beräkning. Ålder baserad på din hälsaDen här funktionen använder kronologisk ålder, din veckovisa kraftfulla aktivitet, vilopuls och BMI för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är.

Du får även tips för att kunna sänka din konditionsålderSömnövervakningFå full koll på dina olika sömnstadier, lätt sömn, djupsömn och REM-sömn.Få upp ögonen på din andningHåll ännu bättre koll på din andning, både i vardagen, när du sover, mediterar och under yogapasset.Intensitetsminuter Spåra hur många minuter av intensiv aktivitet du får, när du tjänar dem och under vilken aktivitet. Du kan till och med visa dem som ett datafält under tidsinställda aktiviteter.Logga din menstruationscykelAnvänd Garmin Connect-appen för att spåra din menstruationscykel eller graviditet.

Logga symtom, få tränings- och kostundervisning och mer.MULT-GNSSOavsett om du vandrar, cyklar mountainbike, springer spår eller åker skidor, har du tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS och Galileo) att spåra i mer utmanande miljöer än bara GPS.Säkerhet- och spårningsfunktionerOm du känner dig otrygg eller om din klocka känner av att en incident har inträffat, kan assistans- och incidentdetekterings-funktioner2 skicka ett meddelande med din plats till dina nödkontakter när den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone.GPS i dubbla formatGPS-koordinater i dubbla format med referenser för latitud och longitud ger oöverträffad situationsmedvetenhet.Sms, mail och notiserTa emot e-postmeddelanden, sms och notiser direkt på klockan när den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone.Ännu fler funktioner med Instinct 2-serien• KiteboardUtöver att spåra din GPS-position, hastighet, distans och puls när du kör kiteboard, mäter den här profilen din höjd, så att du kan se hopp på ett diagram under och efter aktiviteten.WindsurfingAnvänd den här funktionen för att spåra din GPS-position, hastighet, distans och puls när du vindsurfar.• Surfline®Se förhållanden – som tidvatten, våghöjd, vind- och surfklassificering – för var och en av de fem närmaste surfplatserna, när de paras ihop med Garmin Connect™-appen på din kompatibla smartphone.• TidvattendataHåll dig uppdaterad om havets förhållanden så att du kan fånga den perfekta vågen. Para ihop klockan med din kompatibla smartphone.• Kompatibilitet för nattvyVäxla mellan dag- och nattvy med en skärm designad att läsas av i mörkret. .

Produktbeskrivning

En sportklocka är en avancerad klocka som är utformad för att bäras under träning och idrottsaktiviteter. Dessa klockor är utformade för att mäta och spåra olika aspekter av din träning, inklusive puls, distans, hastighet och kaloriförbränning.

Fördelar med en sportklocka

  • Träningsuppföljning: Sportklockor hjälper dig att spåra din träningsprogression och prestationsförbättringar genom att ge detaljerad information om din träning.
  • Hälsomonitorering: Med funktioner som pulsmätning och kaloriförbränning kan du hålla koll på din hälsa och anpassa dina träningsrutiner efter dina behov.
  • Anpassningsbarhet: Sportklockor är ofta utrustade med många olika funktioner, inklusive notiser, GPS, väderprognoser, musikspelare och mer, vilket gör det möjligt för dig att anpassa klockan efter dina individuella behov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter