Sidan innehåller annonslänkar

Överlevnadskort Multiverktyg - Svart


Jämför produkt Överlevnadskort Multiverktyg - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Överlevnadskort Multiverktyg - Svart i kategorin Smarta Saker här hos oss.

Produktinformation

Överlever du inte med den här så har vi dåliga nyheter... Det här smarta multiverktyget har nämligen allt du tänkas behöva för klara dig under campingresan,? .

Se gärna också

Majskolvshållare - 10-pack

Majskolvar är både supergoda och supernyttiga, men de är inte så superroliga att ha och göra med... I bästa fall blir man kladdig om fingarna, i värsta fall ser man ut som en häst när man äter?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Saker

Saker kan syfta på: Saker – ett historiskt, centralasiatiskt folkslag Saker som jag sagt till natten – ett album med det svenska rockbandet Invasionen

Gadget

Gadget är ett grindcore-band från Gävle som startade 1999 och som gett ut tre fullängdsalbum. Gadget startades av William Blackmon och Rikard Olsson 1999. Bandet var från början menat att vara Williams solo-projekt men blev senare ett band. 2003 spelade Gadget in sin första fullängdsskiva Remote, i Phlat Planet Studio i Göteborg tillsammans producenten Fredrik Reinedahl. Remote släpptes av Relapse Records 16 februari 2004. Bandets andra album, The Funeral March, spelades in i januari 2006 och producerades av William Blackmon och bandet själva. The Funeral March släpptes i maj senare samma år. I december 2013 meddelade bandet på sin Facebooksida att ett tredje och ännu obetitlat album skulle börja spelas in i Studio Overlook den 24 januari 2014.

Codemasters

Codemasters Group Holdings plc, mer känd som endast Codemasters, är en brittisk datorspelsutvecklare grundad 1986 av David Darling och hans bror Richard.Den 11 november 2020 meddelades det att den amerikanska datorspelsutgivaren Take-Two Interactive skulle köpa Codemasters för 994 miljoner amerikanska dollar. Affären beräknades slutföras i början av 2021. Den 14 december meddelades dock att konkurrenten Electronic Arts (EA) hade kapat affären och de skulle köpa Codemasters för 1,2 miljarder dollar.