Yale Linus Family Elektroniskt dörrlås för lägenheten Silver

Beställ Yale Linus Family Elektroniskt dörrlås för lägenheten Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yale Linus Family Elektroniskt dörrlås för lägenheten Silver inom kategorin Smarta lås.

Produktinformation

Yale Linus är ett elektroniskt dörrlås som gör det enkelt och säkert att låsa upp dörren till lägenheten med mobilen eller kod med den medföljande, trådlösa knappsatsen. Monteras på insidan av dörren – du behåller handtag, låshus och låscylinder.

Låt gäster, hanterverkare och bud öppna med tillfälliga koder – direkt från mobilen. Passar de flesta dörrar och är enkelt att montera utan ingrepp i dörren! Family paket – inkluderar wifi-hubb och trådlös knappsats.

Se gärna också

Nimly Touch Pro Elektroniskt dörrlås med fingerläsare Ultimate Black

Nimly Touch Pro är ett smart lås i stilren och modern design med upplyst touch-panel och kodfunktion. Inbyggd fingeravtrycksläsare för smidig upplåsning. Kan även låsas upp med nyckelbricka eller nödnyckel. Installeras enkelt och är framtagen för skandinavisk dörrstandard och klimat. Med tilläggspaketen Nimbly Module (52187) och Connect (52188) kan låset fjärrstyras från mobilen eller smarta hem-system (säljes separat). Levereras med 3x nyckelbrickor, 3x nödnycklar, batterier samt installationsmaterial.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter