Defunc True Home Large Multiroom-högtalare Svart

Beställ Defunc True Home Large Multiroom-högtalare Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Defunc True Home Large Multiroom-högtalare Svart inom kategorin Smarta högtalare.

Produktinformation

Defunc True Home levererar en kraftfull ljudupplevelse med anpassningsbar design för ditt hem. Högtalaren, skapad tillsammans med svenska ljudingenjören och akustikexperten Henrik Isaksson, har noggrant utvalda komponenter som gör alla musikgenrer och ljudtyper rättvisa.

Medplaceringsoptimerad EQ anpassar ljudet till rummet och andra högtalare. Styr musiken i olika rum och gå ner på detaljnivå med Defunc Home-appen för iPhone och Android.

Se gärna också

Google Nest Hub 2a generationen Kol

Det här är Nest Hub (2a generationen) från Google, mittpunkten i ditt smarta och hjälpsamma hem. Ta del av underhållning i köket med serier, videor och musik. Styr kompatibla lampor, tv-apparater och andra smarta enheter i vardagsrummet med rösten eller ett tryck. En Nest Hub på nattduksbordet hjälper dig att varva ned med lugnande ljud på kvällen och vakna på morgonen med ett gryningsalarm. Sömnsensorn kan till och med hjälpa dig sova bättre (Prenumeration krävs. Säljes separat).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Smarta högtalare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter