Sidan innehåller annonslänkar

Nimly Touch - Black

Jämför produkt Nimly Touch - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nimly Touch - Black i kategorin Smarta Hem här hos oss.

Produktinformation

Nimly Touch - Smart lås med touchpanel för kodfunktion och nyckelbricka.Lås upp ytterdörren med kod, nyckelbricka eller nödnyckel. Förberett för öppning via app i telefon (säljes separat).• Touchpanel• Stilren och modern design• Enkel installation • Mekanisk nödnyckel för extra trygghet• Framtagen för skandinavisk dörrstandardGör din ytterdörr smartare med nimly Touch och skapa ett enklare liv.

Inte bara när du går hemmifrån eller kommer hem. Utvecklat och tillverkat efter våra nordiska klimatförutsättningar.

Extra trygghet med mekanisk nödnyckel som ingår. Många öppningsalternativUpplev hur smidigt & enkelt det är att låsa upp ytterdörren med kod, upp till 8 siffror.

Ge barnen en varsin nyckelbricka för enkel och trygg öppning, nyckelbrickorna kan enkelt raderas om någon tappar den. Med nödnyckel har du tryggheten att kunna öppna dörren mekaniskt om t ex batterierna har tagit slut.

Ett Smart låsLås + Modul + Gateway = smart! Önskar du att öppna och administrera ditt lås från telefonen? Låsen är föberedda för vår kommunikationsmodul nimly Connect, som gör det till ett smart lås Möjliggör fjärrstyrning via Zigbee 3.0/BLE om den kombineras med gateway från oss eller någon annan kompatibel smarta hemlösning.

För enkel administration utan gateway kan Bluetooth användas med en egen app. FunktionerVälj mellan automatisklåsning och möjlighet till öppet läge.

Med kamouflagefunktionen aktiverad kan du kamouflera din kod för andra genom att ange falska siffror både före och efter din kod. Du kan alltid lämna ditt hem på ett säkert sätt, med dörrlåsets EasyExit-funktion.

Du behöver inte använda vred, knapp eller kod för att öppna dörren från insidan. Denna funktion säkerställer att innerdörrens handtag alltid går att öppna mekaniskt och är särskilt viktig vid ev.

utrymning.Enkel monteringMarknadens enklaste installation. Kompatibel på både höger- och vänstergångsdörrar, med urtag enligt skandinavisk standard (stor) SS 817383 för ytterdörr.

Inklusive låshus med hakregel för ökad säkerhet. I och med att dörrhandtaget går att dra upp kan låset ofta monteras på en dörr med 3-punktssåsning, om befintligt låshus klarar detta.

Låset är CE-godkänt och uppfyller allmänna försäkringskrav.BatteritidLåset är försett med ett smidigt magnetiskt lock för batterierna på låsets inre enhet. Du kommer att meddelas i god tid när batterierna börjar ta slut.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter