Sidan innehåller annonslänkar

Pappersdekoration I Love the 90's


Jämför produkt Pappersdekoration I Love the 90's online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pappersdekoration I Love the 90's i kategorin Skyltar Dekaler här hos oss.

Produktinformation

Här får du två stycken pappersdekorationer som passar perfekt att hänga upp på en fest med 90-talstema. Häng gärna upp en vid dörren så att dina gäster? .

Se gärna också

Skylthållare LED - Liten

Säg det med LED! Stoppa in valfri skylt i den här praktiska hållaren och lys upp den med de inbyggda lamporna. På så vis blir den både mer framträdande och effektfull! Skylthållare?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Bethesda

Bethesda kan syfta på: Bethesda Softworks – ett amerikanskt datorspelsföretag Missionshuset Bethesda – i Köpenhamn

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.