Linocell

Linocell Elite Extreme Skärmskydd för iPhone 7 och 8

200 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Skärmskydd i härdat glas för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Håller mobilens skärm helt fri från repor. Glaset är endast 0,26 mm tunt. Den perfekta passformen gör det enkelt att applicera samtidigt som den bidrar till ett bubbelfritt resultat. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen, samtidigt som det står emot repor mycket bra.


Beställ Linocell Elite Extreme Skärmskydd för iPhone 7 och 8 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Linocell Elite Extreme Skärmskydd för iPhone 7 och 8 inom kategorin Skärmskydd till iPhone 7.

Kategori: Skärmskydd till iPhone 7
Artikelnummer: 97230

Se även andra produkter från Skärmskydd till iPhone 7

Sortera

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

17

17 (XVII) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Koch

Koch, även skrivet Kock, är ett efternamn som förekommer i flera länder med något varierande uttal och stavning. Det finns också med prefix som von Koch och de Kock. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Koch 726 Kock 505 von Koch 67 Kokk 65 Kok 63 de Kock 17 Coch 5 Coc 2 Cock 1Totalt blir detta 1 451 personer.

18

18 (XVIII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.