Linocell Draw and Write Skärmskydd för iPad 10,2”

Beställ Linocell Draw and Write Skärmskydd för iPad 10,2” på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Linocell Draw and Write Skärmskydd för iPad 10,2” inom kategorin Skärmskydd till iPad.

Produktinformation

Elite Extreme Draw and Write - iPad-skärmskyddet för kreatörer och skapare. Gjord för att efterlikna känslan av en penna på papper.

Alla som skrivit och ritat på en glasyta vet att det inte känns helt rätt. Pennan glider lätt och handen blir snabbt trött.

Med sin något sträva yta ger det pappersliknande skärmskyddet precis rätt mängd friktion, så att Apple Pencil kan glida smidigt över skärmen. Resultatet blir ökad precision i riktningar och anteckningar och mindre trötthet i handen.

För iPad 10,2” (2020 8. Gen.

och 2021 9. Gen.). .

Se gärna också

Invisible Shield Glass Elite + Skärmskydd för iPad 10,2"

Extra tåligt och antibakteriellt skärmskydd i härdat glas för iPad 10,2" (2019 7.gen och 2020 8.gen). Håller surfplattan helt fri från repor. Avfasade kanter för att motstå flisning. Ytbehandlat med ClearPrint för att stå emot fett- och fingeravtryck. Den perfekta passformen gör det enkelt att applicera samtidigt som den bidrar till ett bubbelfritt resultat. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen, samtidigt som det praktiskt taget är orepbart.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärmskydd till iPad

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mobil

Mobil från Withings

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sennheiser

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter