Shark IF250EU DuoClean Skaftdammsugare Röd

Beställ Shark IF250EU DuoClean Skaftdammsugare Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shark IF250EU DuoClean Skaftdammsugare Röd inom kategorin Skaftdammsugare.

Produktinformation

Irriterande sladdar, tunga dammsugare och ett konstant byte av borsthuvuden är äntligen ett minne blott! Med denna IF250EU sladdlösa dammsugare med både DuoClean- och Flexology-teknologi slipper du alla de vanliga besvär som kommer med klassiska dammsugare, och kan istället koncentrera dig på det viktigaste - nämligen ett fläckfritt resultat Dammsugarens munstycke är utrustat med två unika borstar som med individuella egenskaper smidigt och effektivt tar bort all smuts. Flexology-teknologin från Shark gör denna dammsugare till något helt unikt då den inte bara är sladdlös och lätt, utan också otroligt flexibel och låter dig enkelt dammsuga under sängen, bakom soffan eller i bilen. Flexology-teknologin gör det dessutom lätt att förvara dammsugaren då den enkelt kan vikas ihop.

Den är otroligt stabil, vilket bland annat betyder att du inte bara kan dammsuga golvet utan också nå upp till taklister med mera.När du har mindre ytor eller möbler som behöver dammsugas med största möjliga precision passar IF250EU utmärkt. Den kan enkelt omvandlas till en handdammsugare som du kan använda tillsammans med tre medföljande extra-munstycken - ett fogmunstycke och två olika möbelborstar.

I hem med trappor är IF250EU också din högra hand, mycket tack vare Flexology- och DuoClean-teknologin som med enkelt tar bort smuts och damm. Här finns utrymme för två starka batterier som kan gå i upp till 44 minuter på en laddning.

Se även andra produkter från Skaftdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter