Sidan innehåller annonslänkar

Roidmi R15 Skaftdammsugare Röd

Jämför produkt Roidmi R15 Skaftdammsugare Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Roidmi R15 Skaftdammsugare Röd i kategorin Skaftdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Roidmi har utvecklat R15, som är en kraftfull sladdfri handdammsugare med en batteritid på 50 min. Den har en minimalistisk nordisk design där funktionaliteten har fått ett speciellt fokus.

Detta ses tydligt på det ergonomiska greppet. Roidmi R15 är otroligt lätt, vilket betyder att du obesvärat kan manövrera den runt i hemmet.

Dammsugaren laddas snabbt och enkelt på den magnetiska vägg-laddstationen. Du får 2-i-1 dammsugare vid köp av R15 Special eftersom du snabbt kan montera av lättvikts-handdammsugaren. Den smarta handdammsugaren väger bara 1,5 kg, och du kan därför enkelt gripa tag i den om du snabbt måste ta bort lite smuts.

Roidmi har utvecklat med innovativ Engine-X Digital kolfri motor som kör med 100.000 varv per minut. Detta säkrar en utmärkt sugkapacitet och medverkar till att sugstyrkan aldrig gör dig besviken. Roidmi R15 är speciellt välanpassad till ett allergivänligt hem.

Se även andra produkter från Skaftdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter