Sidan innehåller annonslänkar

Roidmi R10 Skaftdammsugare Vit

Beställ Roidmi R10 Skaftdammsugare Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roidmi R10 Skaftdammsugare Vit inom kategorin Skaftdammsugare.

Produktinformation

Denna sladdfria lättviktsdammsugare från Roidmi är fantastisk att arbeta med. Den ergonomiska designen gör den behaglig att ta sig runt hela hemmet met.

Roidmi R10 är utrustad med ett munstycke som kan vinklas och vridas på olika sätt, så det finns inget ställa i hemmet som slipper städningen. Det kraftfulla lithium-ion batteriet ger dig en driftstid på hela 40 min.

Om du använder max. sugeffekt räcker batteriet I 10 minuter.

Roidmi R10 är utvecklad med en speciell kolfiberrulle, vilket ger en mer effektiv och djupgående mattrengöring. Anti-Tangle munstyckets unika teknologi gör att hår från t.ex.

djur inte fastnar I borsten och försämrar rengöringskvaliteten.Roidmi R10 kommer med ett så kallad HEPA-filter, som ger en filtreringsprocent på hela 99,97%. Det betyder även att R10 har en luftrengörare som gör utblåsningsluften renare än den luft som sugs in.

Därför är denna sladdfria dammsugare idealiskt för personer med allergi. Den kraftfulla sugeffekten samlar upp all smuts och damm och efterlämnar ett kliniskt resultat.Den nordiska designen I kombination med hög effektivitet har gjort att denna dammsugare vunnit flera priser.

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter