Sidan innehåller annonslänkar

Dreame T30 sladdlös dammsugare

Jämför produkt Dreame T30 sladdlös dammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dreame T30 sladdlös dammsugare i kategorin Skaftdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Dreame T30 är utrustad med en imponerande rotationshastighet på 150 000 RPM, vilket eliminerar allt damm och smuts i hemmet. Allt detta görs med hjälp av en sofistikerad teknik, djuprengöring och kraftfull sugkraft på 27 000pa.

Modellen T30 från Dreame är flexibel, manövrerbar och väger 1,7 kilo vilket betyder att den är lätt att arbeta med. Dessutom får du mycket teknik.

Dammnivån i ditt hem kan till exempel övervakas på en smart LED-skärm, här kan du även se återstående batteritid och eventuella felmeddelanden.I autoläge känner Dreame T30 automatiskt av damm framför den. Därefter väljer den rätt sugnivå efter mängden damm.

Se gärna också

Roidmi S1 Skaftdammsugare Röd

Roidmi har utvecklat S1 Special, som är en kraftfull sladdfri handdammsugare med en batteritid på 50 min. Den har en minimalistisk nordisk design där funktionaliteten har fått ett speciellt fokus. Detta ses tydligt på det ergonomiska greppet. S1 Special är otroligt lätt, vilket betyder att du obesvärat kan manövrera den runt i hemmet. Dammsugaren laddas snabbt och enkelt på den magnetiska vägg-laddstationen. Du får 2-i-1 dammsugare vid köp av S1 Special eftersom du snabbt kan montera av lättvikts-handdammsugaren. Den smarta handdammsugaren väger bara 1,5 kg, och du kan därför enkelt gripa tag i den om du snabbt måste ta bort lite smuts. Roidmi har utvecklat med innovativ Engine-X Digital kolfri motor som kör med 100.000 varv per minut. Detta säkrar en utmärkt sugkapacitet och medverkar till att sugstyrkan aldrig gör dig besviken. Roidmi S1 Special är speciellt välanpassad till ett allergivänligt hem. HEPA-filtret filtrerar nämligen 99,97 % av alla dammpartiklar, och du får således en mycket ren utblåsningsluft.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skaftdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter