Sidan innehåller annonslänkar

Dreame T10 Skaftdammsugare Vit

Beställ Dreame T10 Skaftdammsugare Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame T10 Skaftdammsugare Vit inom kategorin Skaftdammsugare.

Produktinformation

En stilren och manövrerbar design kombinerat med en effektiv sugeffekt gör Dreame T10 till en av de mest mångsidiga sladdlösa dammsugare. Ett kraftfull 2500 mAh batteri ger en körtid på 60 minuter i Standard-mode, 28 minuter i Eco-mode och 8 minuter i Turbo-mode.

En unik V-formad borste ger ett imponerande resultat på alla golvtyper. Ett unikt H12 filtersystem ger dig en filtreringeffektivitet på hela 99,97%, vilket också innebär att den är allergivänlig.

Filtret är dessutom tvättbart så att det kan återanvändas.Den lätta och ergonomiska designen gör den otroligt behaglig att använda och de medföljande munstyckena gör att du kan använda den till många olika rengöringuppgifter. Ett smart vägghängt förvaringsystem ingår som gör att du snabbt kan få tag på din Dreame T10 om olyckan skulle vara framme.

Även om dammsugare tar bort upp till 99% av allt smuts och damm i exempelvis en soffa så är ljudnivån fortfarande låg. Du får en mycket praktisk sladdlös dammsugare som verkligen är enkel att dammsuga med. .

Se även andra produkter från Skaftdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från VBreathe

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter