SIM-tillbehör

3 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin SIM-tillbehör, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin SIM-tillbehör. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin SIM-tillbehör går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

SIM-tillbehör

Hitta produkter inom kategorin SIM-tillbehör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom SIM-tillbehör.

En sim (i plural: simmar) är en humanoid varelse som befolkar de flesta av Maxis Sim-spel. En sim kan precis som en människa ha många olika egenskaper. Simmarna pratar simlish och betalar med sin valuta simdaler. Spel som simmar förekommer i är till exempel The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4, SimCity och SimPark. Ordet "sim" är en förkortning för "simulation" ersätter begrepp som "mänskliga" eller "person" i de ovan nämnda spelen. I The Sims-spelen gäller det att hålla sin sim på gott humör. Simmens humör visas med hjälp av en "kristall", även kallad Plumbob, som svävar över simmens huvud. Röd kristall visar att simmen är ledsen/arg medan en grön kristall visar att simen mår bra och är glad. En vit kristall visar att den är väldigt lycklig.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sim-kortadapter Nano-Sim till Mini-Sim