Sidan innehåller annonslänkar
EDC Internet

14-Days of Love Presentkit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tänk vad mysigt du och din sambo skall ha det på eran 14-dagarskaraktän. Tror du inte? Jodå, med detta 14 days of love-kit blir det mycket rajtan tajtan i sovrummet! Presentkitet innehåller allt från lotions till butplugs - givetvis i en tilltalande färg!

14-Days of Love Presentkit innehåller 14 stycken sexiga produkter att använda sig av tillsammans med sin partner. Innehållet är lite hemligt, men om du nu måste veta så är det butplugs, lotions, vibratorer, rosenblad, nipple tassles och mycket annat. Bruksanvisning på engelska och batterier medföljer.

Levereras som ett komplett kit.


Beställ 14-Days of Love Presentkit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten 14-Days of Love Presentkit inom kategorin Sexleksakspaket.

Kategori: Sexleksakspaket
Artikelnummer: 70944-1

Från kunskapsbanken

Chunsoft

Chunsoft (チュンソフト, Chunsofuto?) var ett japanskt företag som utvecklade datorspel i första hand till konsoler från Nintendo och Sony. Det grundades 1984 av Koichi Nakamura, och gick den 1 april 2012 samman med Spike för att bilda företaget Spike Chunsoft.

Internet

Internet, av engelskans mellannätverk, är världens största datornätverk. World Wide Web, e-post, fildelning, IP-TV och IP-telefoni är populära tjänster på internet. Internet sammanblandas ofta med World Wide Web, som är en internettjänst för att enkelt manövrera sig mellan så kallade webbsidor och andra filer som finns lagrade på särskilda servrar (så kallade webbplatser). Internet är ett globalt nätverk som består av flera olika typer av sammankopplade fysiska nätverk. I hem och på arbetsplatser finns lokala nätverk (LAN), ofta baserade på Ethernet-teknologi och på trådlösa nätverk, som sammankopplar datorer, surfplattor och skrivare. Internetleverantörer tillhandahåller nationella och globala punkt-till-punkt-förbindelser (WAN), baserade på bredbandsteknologi såsom fiberkablar och mobiltelefonnätverk. De olika nätverken, såväl LAN- som WAN-förbindelser, sammankopplas med hjälp av routrar, som fungerar som Internets knutpunkter. Exempelvis möjliggör en hemmarouter att flera datorer i samma hem kan dela på samma Internetaccess. Internetoperatörernas nätverk sammankopplas i sin tur med andra internetoperatörers nätverk via större och kraftfullare routrar. Resultatet är en mängd sammanlänkade nätverk som låter alla uppkopplade enheter kommunicera med varandra över hela världen.Internet möjliggör effektiv global kommunikation världen över och har förändrat människors sätt att umgås och konsumera media via sociala nätverk, och har underlättat distansarbete, distansstudier och e-lärande. Internet har gett upphov till nya e-handelsföretag och branscher, och slagit ut andra traditionella aktörer, men bidrog också till att IT-bubblan utvecklades och sprack vid millennieskiftet. För att bemöta piratkopiering av musik och film över internet, har nya streamingtjänster utvecklats sedan 00-talet och slagit ut distributionsled. Webbtidningar och sociala medier har konkurrerat ut många traditionella medier, särskilt lokalpress, och minskat arbetsmarknaden för journalister. Sociala medier kan ha varit verktyg (men inte katalysator) för revolutioner som arabiska våren och av betydelse för en explosiv ökning av spridningen av fejknyheter och desinformation sedan 2000-talet. Sociala medier tros ha haft betydelse för valresultat, men det är diskutabelt om fejknyheter har haft det.