Sidan innehåller annonslänkar

Wilfa E-Way E-6045FRS elsparkcykel

Beställ Wilfa E-Way E-6045FRS elsparkcykel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa E-Way E-6045FRS elsparkcykel inom kategorin Scooter.

Produktinformation

Wilfas E-6045FRS elsparkcykel har en motor på 600 watt och kan köra upp till 45 kilometer per laddning. Den har en app med inställningar som hastighet, bromsstyrka, se hur mycket batteri som finns kvar och mycket mera.

Elsparkcykeln har även en praktisk låsring och en smart krok där du kan hänga din väska eller andra grejer så att du kan ha båda händerna fria när du kör. Den stora displayen gör det enkelt att se både batteristatus och hastighet. Scootern har en maximal kapacitet på 125 kilo på föraren och är stark nog att ta sig uppför backar med 25 % lutning. Den har rejäla däck så du behöver inte oroa dig för punktering och är också lätt att fälla ihop och bära med sig.

Den smarta scootern är utrustad med både fram- och bakhjulsfjädring för en mjuk och bekväm körning.Att ta en elscooter till jobbet eller skolan är både smidigt och roligt. Du slipper vänta in kollektivtrafiken och bestämmer själv när du ska åka.

Se även andra produkter från Scooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter