Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy S23 Ultra / 512GB - Cream

Beställ Samsung Galaxy S23 Ultra / 512GB - Cream på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy S23 Ultra / 512GB - Cream inom kategorin Samsung.

Produktinformation

Få 1000 kr extra i inbytesvärde för din gamla telefon, om du lämnar in den i butik samtidigt som du köper en ny Samsung S23, S23+ eller S23 Ultra. Läs mer om hur du byter in din telefon här .

Se gärna också

PanzerGlass™ Screen Protector Samsung Galaxy S23+ / Ultra-Wide Fit w. EasyAligner

PanzerGlass™ skärmskyddSkydda din Samsung från vardagens faror med ett PanzerGlass™-skärmskydd. Oavsiktliga stötar mot vassa kanter i fickan eller krossande fall på stenhårda trottoarer är ingen match för detta rep- och stöttåliga skärmskydd, som ger ett fallskydd på hög nivå. Den har till och med en kladdfri beläggning med antibakteriell effekt som minskar spår av fingeravtryck och dödar upp till 99,99 % av alla vanliga ytbakterier. Och om du är orolig för fingeravtrycksläsbarheten kan du vara lugn: Skärmskyddet säkerställer 100 % kompatibilitet med din skärms ultraljudsfingeravtrycksläsare, så att du kan vara säker på att din telefon låses upp smidigt varje gång.Skärmskyddet levereras med en EasyAligner som gör installationen så enkel att du kan göra det perfekt varje gång även om du har alla tummar. Och när den väl har applicerats kommer du aldrig mer att vara rädd för synen av din telefon som ramlar till marken.Ultra-Wide Fit-skärmskyddet täcker hela framsidan av din telefon, samtidigt som det lämnar plats för ett fodral. Den ger en komplett och kristallklar bild av din skärm och kommer i FSC™-certifierad förpackning som kan återvinnas.Passar: Samsung Galaxy S23

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter