Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy S23 Ultra / 256GB - Cream

Jämför produkt Samsung Galaxy S23 Ultra / 256GB - Cream online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Samsung Galaxy S23 Ultra / 256GB - Cream i kategorin Samsung här hos oss.

Produktinformation

Toppbetyg från Mobil.se "En av de absolut snabbaste telefonerna"För mer information läs här Samsung Galaxy S23 UltraToppbetyg från Prisjakt "För dig som vill ha extra allt!"För mer information läs här Samsung Galaxy S23 Ultra

Se gärna också

dbramante1928 Greenland / Samsung Galaxy S23 Ultra - Clear

DBRAMANTE1928 BLIR ETT KLIMAT-POSITIVT FÖRETAGdbramante1928 arbetar för en hållbar produktion för alla våra led; från produkt och distribution till förpackning och energiförbrukning. Vi har satt upp höga mål och är fast beslutna att uppnå dem: en positiv natur- och klimatutveckling med WWF som vägledare.VAD BETYDER DET ATT BLI KLIMATPOSITIV?Om du tänker dig att koldioxid- neutralitet innebär att du slutar med netto-noll koldioxidutsläpp, innebär klimatpositivitet (eller koldioxid- negativitet) att du tar bort ytterligare kol från atmosfären, oavsett om du släpper in det eller inte.Kalla oss drömmare, men vi är inte ensamma.NÄR DU FÅNGAR MER UTSLÄPP ÄN DU GENERERAR OCH DU SAMTIDIGT FRÄMJAR FÖR EN BIOLOGISK MÅNGFALD BLIR DU KLIMATPOSITIVPå vår väg mot en positiv miljöpåverkan erkänner detta partnerskap utmaningarna med klimatförändringar och naturförstöring. Genom vårt samarbete med WWF Danmark åtar vi oss att minska våra egna koldioxidutsläpp i enlighet med vetenskapliga rön och att samarbeta nära med våra leverantörer för att minska deras koldioxidutsläpp, samtidigt som vi producerar mer förnybar energi för att balansera vår globala energiförbrukning.GREENLANDGJORT AV 100% ÅTERVUNNEN PLASTGreenland mobilskal skyddar din telefon och planeten samtidigt med detta slanka, snap-on och stötabsorberande skal som är gjort av 100% återvunnen plast. Skalet är designat i Danmark av företag som strävar efter att bli ett klimatpositivt företag och är mer miljövänligt utan att kompromissa med kvalitet, skyddsegenskaper, design eller funktionalitet – och som känns bra i din hand.Produktegenskaper• Tillverkat av 100% återvunnen plast• Motsvarande återvunnen materialvikt för en 2 liters plastflaska används för att göra ett skal• Ett tunt, stötskyddande skal med bra grepp och lättryckta knappar.• Kompatibelt med trådlös laddning.• Upphöjta kanter skyddar kamera och skärm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter