Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy S23 Plus / 512GB - Green

Beställ Samsung Galaxy S23 Plus / 512GB - Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy S23 Plus / 512GB - Green inom kategorin Samsung.

Produktinformation

Få 1000 kr extra i inbytesvärde för din gamla telefon, om du lämnar in den i butik samtidigt som du köper en ny Samsung S23, S23+ eller S23 Ultra. Läs mer om hur du byter in din telefon här .

Se gärna också

dbramante1928 Greenland / Samsung Galaxy S23 Ultra - Pacific Blue

DBRAMANTE1928 BLIR ETT KLIMAT-POSITIVT FÖRETAGdbramante1928 arbetar för en hållbar produktion för alla våra led; från produkt och distribution till förpackning och energiförbrukning. Vi har satt upp höga mål och är fast beslutna att uppnå dem: en positiv natur- och klimatutveckling med WWF som vägledare.VAD BETYDER DET ATT BLI KLIMATPOSITIV?Om du tänker dig att koldioxid- neutralitet innebär att du slutar med netto-noll koldioxidutsläpp, innebär klimatpositivitet (eller koldioxid- negativitet) att du tar bort ytterligare kol från atmosfären, oavsett om du släpper in det eller inte.Kalla oss drömmare, men vi är inte ensamma.NÄR DU FÅNGAR MER UTSLÄPP ÄN DU GENERERAR OCH DU SAMTIDIGT FRÄMJAR FÖR EN BIOLOGISK MÅNGFALD BLIR DU KLIMATPOSITIVPå vår väg mot en positiv miljöpåverkan erkänner detta partnerskap utmaningarna med klimatförändringar och naturförstöring. Genom vårt samarbete med WWF Danmark åtar vi oss att minska våra egna koldioxidutsläpp i enlighet med vetenskapliga rön och att samarbeta nära med våra leverantörer för att minska deras koldioxidutsläpp, samtidigt som vi producerar mer förnybar energi för att balansera vår globala energiförbrukning.GREENLANDGJORT AV 100% ÅTERVUNNEN PLASTGreenland mobilskal skyddar din telefon och planeten samtidigt med detta slanka, snap-on och stötabsorberande skal som är gjort av 100% återvunnen plast. Skalet är designat i Danmark av företag som strävar efter att bli ett klimatpositivt företag och är mer miljövänligt utan att kompromissa med kvalitet, skyddsegenskaper, design eller funktionalitet – och som känns bra i din hand.Produktegenskaper• Tillverkat av 100% återvunnen plast• Motsvarande återvunnen materialvikt för en 2 liters plastflaska används för att göra ett skal• Ett tunt, stötskyddande skal med bra grepp och lättryckta knappar.• Kompatibelt med trådlös laddning.• Upphöjta kanter skyddar kamera och skärm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter