Samsung Galaxy S21 FE 256 GB Oliv

Beställ Samsung Galaxy S21 FE 256 GB Oliv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy S21 FE 256 GB Oliv inom kategorin Samsung mobiltelefoner.

Produktinformation

Galaxy S21 FE med en magiskt 6.4”-disaplay med 120 Hz-bilduppdatering för en oslagbar upplevelse när du scrollar igenom hemsidor, appar och spel. Stänk- och vattentålig design och med Gorilla Glass Victus för ett ännu starkare skydd mot repor.

Fingeravtrycksläsare för säker och smidig upplåsning av telefonen och inloggning i kompatibla appar. Samsung Knox håller dig säkerhet mot skadlig kod och virus på nätet.

Stöd för trådlös snabbladdning 2.0 eller snabbladdning via USB-C-kabel. Med 8 GB RAM och 256 GB intern lagring. .

Se gärna också

Samsung Galaxy A53 5G 6/128 GB Vit

Skönt designad för ögat och handen är den med dig överallt. Fota och filma skarpt och stadigt, med vidvinkel eller i minsta detalj även i mörkret. 120Hz Super AMOLED Infinity-O skärmen gör scrollningen silkesmjuk och gamingen snabb och med minimalt lagg. Det riktigt kraftfulla batteriet håller länge. Lite stänk och damm är inga problem för Galaxy A53 5G som är tålig enligt IP67-klass. Dessutom sitter här vårt starkaste glas: Gorilla Glass 5.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Samsung mobiltelefoner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter