Samsung-klockor

12 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Samsung-klockor? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Samsung-klockor. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Samsung-klockor så har du kommit rätt.
Sortera

Samsung-klockor

Hitta produkter inom kategorin Samsung-klockor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Samsung-klockor.

För bilmärket, se Renault Samsung Motors. Samsunggruppen (hangul:삼성그룹, Samsung = Tre stjärnor på koreanska) är Sydkoreas största chaebol och en av världens största företagsgrupperingar. Den består av ett stort antal företag, däribland Samsung Electronics, Samsung Heavy Industries och Samsung Engineering & Construction. Själva Samsung grundades 1938 av Lee Byung-chul (företaget ägnade sig från början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar), och högkvarteret ligger i Seocho Samsung Town i Seoul, Sydkorea. Företagets VD och styrelseordförande är Lee Kun-hee. Samsung är världsledande inom 60 produkter. 2012 blev företaget världens största leverantör av mobiltelefoner när det passerade Nokia, och är än idag världens största tillverkare när det gäller antalet sålda telefoner. I november 2013 dömdes Samsung i en domstol i San José i Kalifornien till att böta 1,9 miljarder SEK till Apple för patentintrång.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Svart