Brädspel.se / Spilbraet

Watch Ya Mouth Spel - Throwdown Edition

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Förbered dig på skratt, dregel och osmickrande miner med detta oerhört underhållande spel! Med en mouthguard som spänner upp mungiporna blir det en riktigt utmaning att kunna säga någonting alls, och i detta spel behöver du säga extra svåra fraser, rim och beskrivningar. Med hjälp av expansionspacken kan du anpassa spelet till både familjekvällen och förfesten,eller göra speletännu svårare med Throwdown Edition som består av utmaningar som är lika omöjliga som roliga. Ett spel som passar till alla situationer och umgängen!

Watch Ya Mouth Spel är ett sällskapsspel som går ut på att man stoppar in en mouthguard i munnen, som spänner upp mungiporna till max, och sedan ska man försöka säga fraser som står på spelkorten. Det spelas i lag; en i laget säger fraserna och den/de andra ska gissa vad som sägs.Laget som gissar rätt flest gånger vinner. Det finns även 2 expansionspack emd familjevänliga fraser, och en med vågade fraser för 18+ år (NSFW). Throwdown Edition är en alternativ version av spelet som fokuserar på mun-relaterade utmaningar istället för fraser, så som att man ska sjunga, skådespela eller spela typiska festspel. Samtliga spel/expansioner kommer på engelska och kräver3+ spelare.

  • Inkluderar spelkort och mouthguards (Throwdown Edition inkluderar även nödvändiga prylar för utmaningar, såsom sugrör och bollar)
  • Språk: Engelska
  • Ålder:6+ år (18+ år på NSFW Expansion1)
  • Spelare:3+ st (4+ st för Throwdown Edition)
  • Speltid: 15-30 min (30-60 min för Throwdown Edition)
  • Spelgenre: Familjespel, festspel, sällskapsspel

Jämför produkt Watch Ya Mouth Spel - Throwdown Edition online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Watch Ya Mouth Spel - Throwdown Edition i kategorin Sällskapsspel här hos oss.

Kategori: Sällskapsspel
Artikelnummer: 69262-2
Visa fler