Sidan innehåller annonslänkar
Exertis CapTech

Trivial Pursuit Classic Edition

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Trivial Pursuit Classic Edition - Förmodligen det mest klassiska och populäraste sällskapsspelet somman kan spela i timmar! Här snackar vi en helkul och spännande spelkväll med stort S med den senaste versionen av TP.

Trivial Pursuit Classic Edition kommer med totalt 2400 frågor i de traditionella kategorierna underhållning, natur/vetenskap, kultur/litteratur, geografi, historia och sport/fritid. Bilda lag eller spela en mot en, välj ut en spelpjäs och håll tummarna för att du hamnar på tårtbitsrutan när du slagit tärningarna! Svarar du rätt på frågan får du sätta en tårtbit i din spelpjäs i den aktuella färgen. Vem kommer få alla färgglada tårtbitar först och kamma hem spelet? Spela och se!

Spelet innehåller:
Spelplan, 400 kort (2400 frågor), 1 tärning, 6 spelpjäser och 36 tårtbitar.

Fakta om Trivial Pursuit Classic Edition:

  • Ålder: Från 16 år
  • Antal spelare: 2-6
  • Spelregler på svenska
  • Språk: Svenska

Jämför produkt Trivial Pursuit Classic Edition online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trivial Pursuit Classic Edition i kategorin Sällskapsspel här hos oss.

Kategori: Sällskapsspel
Artikelnummer: 41436-1
Visa fler