Sidan innehåller annonslänkar
Brädspel.se / Spilbraet

A Fake Artist Goes To New York Spel

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett partyspel som handlar om New York... vad kan gå fel? Ta reda på, tillsammans med 5-10 medspelare vem som är den falska artisten och vilka som faktiskt är erfarna och kunniga artister. Ett roligt, lättsamt och lättspelat spel för hela familjen eller kompisgänget.

A Fake Artist Goes To New York Spel inkluderar spelregler på engelska, passar 5-10 personer och tillhör kategorin strategi/sällskapsspel. Pennor, spelkort m.m. medföljer.

Hur spelar man?

Spelarna turas om att vara herr Question Master, vars roll är att bestämma en kategori, skriva ned ett ord relaterat till kategorin och dela ut till spelarna som är "artister". En spelare kommer ha ett X på sitt kort. Spelarna kommer sedan att gå runt bordet ett par gånger ochgissa sig fram till vem som är den "fejkade" artisten. Om den falska artisten inte fångas tjänar både den fejkade artisten och frågeställaren poäng. Om den falska konstnären fångas tjänar artisterna poäng.

  • Språk: Engelska
  • Speltid: 20 min
  • Spelare: 5-10 st
  • Ålder: 8 år
  • Spelgenre: Strategi, sällskapsspel

Jämför produkt A Fake Artist Goes To New York Spel online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten A Fake Artist Goes To New York Spel i kategorin Sällskapsspel här hos oss.

Kategori: Sällskapsspel
Artikelnummer: 69203-1
Visa fler