Sidan innehåller annonslänkar

Ubiquiti Amplifi Alien Router Kit

Beställ Ubiquiti Amplifi Alien Router Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ubiquiti Amplifi Alien Router Kit inom kategorin Router.

Produktinformation

Ubiquiti Amplifi Alien Router SetMed den trådlösa och elegant designade mesh-routern AmpliFi Alien kan du ge ditt hem de revolutionerande fördelarna med WiFi 6 och öka din nätverkskapacitet upp till 4x och öka täckningen med 2x, samtidigt som nätverket inte drar massa onödigt batteri från dina mobila enheter. AmpliFi Alien kommer med 2,4/5 GHz WiFi 6-radios som levererar en kapacitet upp till 5952 Mbps och erbjuder 12 rumsströmmar från en enda AmpliFi Alien-enhet.

Koppla enkelt ihop flera enheter för att bygga praktiskt taget obegränsad WiFi-kapacitet i ditt hem.• Innehåller Mesh-router & MeshPoint• Upp till 4804 Mbps• 1 WAN-port & 4 LAN-portar• Dual Band WiFi 6 & 8x8 MU-MIMO• 4,7" färgdisplay med touchIntuitiv 4,7" pekskärmDen pulserande pekskärmen i färg visar nätverksstatus och tillhandahåller direkta kontroller. Du kan givetvis justera displayen efter egna önskemål och stänga av den gröna LED-ringen om så önskas.

Skärmen har en upplösning på 274 x 1268.Flexibla gränssnittAmpliFi Alien är en kraftfull och säker router med en Gigabit WAN-port och intern strömförsörjning. Varje AmpliFi Alien-router har en integrerad LAN-switch med 4 Gigabit Ethernet-portar.

Ta med Gigabit Ethernet i alla rum utan massa sladdar. Använd WiFi 6 för trådlös anslutning och LAN-portarna för lokal trådbunden anslutning.Prestanda i toppklassAmpliFi Alien är optimerad för att ge ditt hemnätverk högsta möjliga prestanda oavsett hur många enheter som är anslutna samtidigt.

AmpliFi Alien drivs av en 2.2 GHz 64bit fyrkärnig processor och har en högpresterande anpassad antennmatris. Genom att använda MU-MIMO och OFDMA för kommunikation över tolv WiFi 6-rumsströmmar eliminerar AmpliFi Alien "döda" zoner och ökar den totala hemnätverkskapaciteten.Med den senaste 802.11ax WiFi 6-tekniken levererar AmpliFi Alien 4x den totala nätverkskapaciteten och 2x täckningen samtidigt som den når verkliga gigabit-hastigheter.

Mesh-routern har en tri-bandradio med 2,4 GHz och en 5 GHz 802.11ax-radio optimerade för WiFi 6-prestanda och bakåtkompatibilitet med tidigare WiFi-standarder. Den tredje radion (4x4) kan aktiveras för att förbättra prestanda för 5 GHz WiFi 5-enheter.Snabb installation med AmpliFi-appenStäll in ditt AmpliFi-nätverk på en minut med den tillhörande AmpliFi-appen.

Med användarvänliga och funktionsrika inställningar och hjälpsam statistik kan du anpassa din AmpliFi Alien för just din hemmamiljö. Med AmpliFi-appen vet du alltid vem som använder ditt nätverk, du kan spåra både ISP och systemprestanda och ge dina gäster förenklad åtkomst.

AmpliFi-appen finns att ladda hem både via App Store och Google Play.Skalbart mesh-nätverkssystemMed AmpliFi Alien får du ett enkelt och kraftfullt WiFi 6-standardnätverk som med enkelhet förser vilket hem som helst med UHD-streaming i 4K/8K och onlinespel till flera olika enheter samtidigt – från vilket rum som helst. Placera din AmpliFi Alien i mitten av ditt hem för bästa möjliga prestanda i alla rum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från MSI

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter