Sidan innehåller annonslänkar

TP-Link Deco M5 - AC1300 / Mesh / 3-pack

Jämför produkt TP-Link Deco M5 - AC1300 / Mesh / 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-Link Deco M5 - AC1300 / Mesh / 3-pack i kategorin Router här hos oss.

Produktinformation

Det första WiFi-systemet för hemmabruk där säkerheten är del av designen Deco M5   För att WiFi alltid ska fungera Deco är en nyskapande WiFi-lösning för hemmabruk, oavsett storleken eller planlösning på ditt hem så skapar Deco en heltäckande trådlös signal för hela hemmet. De tre medföljande Deco enheterna samarbetar trådlöst och skapar tillsammans ett trådlöst nätverk som gör att du kan flytta dig i hela hemmet med bra täckning överallt.

    TP-Link HomeCare™ tillhandahåller omfattande säkerhet så att varje enhet på ditt nätverk automatiskt skyddas från onlinehot. Med HomeCare från Trend Micro™ så får du föräldrakontroll, kraftfull antivirus och QoS nära till hands.

Antivirus medföljer För att skydda dig mot olika former av internet hot så behöver du en dynamisk säkerhetslösning. TP-Link HomeCare™ som är en del av Deco, filtrerar bort skadligt innehåll, förhindrar intrång i ditt hemnätverk och lägger infekterade enheter i karantän.

Anpassningsbar QoS Med QoS kan du tilldela bandbredd till de enheter du använder mest så att de presterar på topp. Med Deco appen kan du enkelt ställa in bandbredds prioritering för streaming, online spel, surf eller videosamtala.

  TP-Link ART™ (Adaptive Routing Technology) Den bästa anslutningen. Varje gång.

I varje rum. ART väljer automatiskt den bästa anslutningen för alla trådlösa enheter i ditt hem, baserat på var varje Deco-enhet är placerad.

Var du än är har du alltid den bästa möjliga trådlösa täckningen, allt genom ett och samma SSID (nätverksnamn). Oavsett om det gäller 2,4 GHz eller 5 GHz produkter så placerar ART dina enheter på rätt band baserat på enheten och vad du använder den till.

Med ART kan du röra dig från rum till rum i hela hemmet när du streamar, spelar, laddar ned och surfar.     Låt Deco sköta installationen Deco är lätt att installera.

Ladda bara ner Deco appen och den hjälper dig hitta den perfekta placeringen för dina Deco enheter   Kraftfull föräldrakontroll Enkel, intuitiv föräldrakontroll gör det lätt att skydda barnen när de är online.   .

Se även andra produkter från Router

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter