Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi Pro Router - Vit

Jämför produkt Google Nest Wifi Pro Router - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Google Nest Wifi Pro Router - Vit i kategorin Router här hos oss.

Produktinformation

Nest Wifi Pro | Wi-Fi 6EGoogle Nest Wifi Pro ger snabb, pålitlig wifi 6E-täckning för hela hemmet. Den justeras automatiskt efter nätverkets prestanda för att allt ska fungera smidigt.

Konfigurationen är enkel och den är så smart att den kan övervaka och diagnostisera vanliga problem på egen hand.Snabbare än någonsin.Nest Wifi Pro är skapad för wifi 6E. Det är upp till två gånger så snabbt som wifi 6, så du får höga hastigheter och en pålitlig anslutning i hela hemmet.Fler band.

Högre hastighet.Ge dig ut på den elektroniska motorvägen med trippelband på 2,4 GHz, 5 GHz och det nya 6 GHz-bandet. Du får snabbare hastigheter och en pålitligare anslutning.Täckning i hela hemmet.En router ger upp till 120 m2 snabb och stabil wifi-täckning.

Och du kan anpassa installationen för att få täckningen du behöver.Tänj på gränserna.Nest Wifi Pro har inbyggt teknik som ser till att anslutningen är stark och pålitlig även vid utkanten av nätverkets täckning.Smart nätverk. Smidiga anslutningar.Nest Wifi Pro hanterar nätverkets prestanda och aktivitet automatiskt.

Den prioriterar till exempel videosamtal och hjälper till att läsa in webbplatser snabbt.Övervakar sig själv och diagnostiserar.Den övervakar sig själv, diagnostiserar nätverksproblem och kan till och med åtgärda vissa vanliga problem på egen hand.Integritet och säkerhet kommer i första hand.Med säker start och programvaruuppdateringar skyddas Nest Wifi Pro från att köra obehörig programvara och hackningsprogram för routern.Styr allt som är anslutet.Den visar alla enheter som är anslutna till nätverket. Du kan enkelt pausa åtkomsten för okända enheter som du inte vill ska ansluta till ditt wifi.Låt gästerna ansluta till ett eget nätverk.Skapa ett särskilt nätverk för gäster med ett eget lösenord, så du slipper lämna ut ditt.Föräldrakontroller så du kan känna dig lugn.Med Google Home-appen kan du blockera åtkomst till vissa webbplatser och explicit innehåll.

Ställ in wifi-scheman, tidsgränser för internet och annat.Genomtänkt utformad för prestanda.Wifi-routrar fungerar bäst när de står framme.Därför är Nest Wifi Proutformad för att passa in nästan var som helst. Nest Wifi Pro ska bara användas inomhus.Tillverkad för framtidens wifi.Nest Wifi Pro använder den senaste, mest avancerade 6E-tekniken.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter