Sidan innehåller annonslänkar

ASUS RT-AX92U - AX6100 / Mesh / Backhaul / 1-Pack

Jämför produkt ASUS RT-AX92U - AX6100 / Mesh / Backhaul / 1-Pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ASUS RT-AX92U - AX6100 / Mesh / Backhaul / 1-Pack i kategorin Router här hos oss.

Produktinformation

ASUS RT-AX92U WiFi 6-teknik — RT-AX92U möjliggör effektivare, stabilare och snabbare överföring även när flera enheter skickar data samtidigt Flexibel WiFi för uppkopplade enheter — RT-AX92U levereras med 802.11n-, ac- och ax-band för alla typer av enheter, inklusive äldre och hypermoderna enheter Kraftfulla Wi-Fi-system för hela hemmet, så som du vill ha det — RT-AX92U har stöd för ASUS AiMesh - en kraftfull, flexibel nätsystemteknik för hela hemmetAiProtection skyddar alla anslutna enheter på ditt hemnätverk och avancerade föräldrakontroller gör det möjligt för dig att hantera familjens internetanvändningNästa generationens WiFi-hastighetRT-AX92U med 4x4 trebands-WiFi tillhandahåller en bandbredd på 160 MHz och 1024-QAM* för dramatiskt snabbare trådlösa anslutningar. Med en total nätverkshastighet på cirka 4 804 Mbps på 5 GHz 2-band är RT-AX92U 2,7X snabbare än normala 802.11ac 4x4-routers.

Du kan dra nytta av tekniken från framtiden nu och ändå ansluta till de senaste 802.11ax-enheterna när de kommer ut i en snar framtid.Designad för flera enheterMed en revolutionerande kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik tillhandahåller 802.11ax-tekniken (WiFi 6) upp till 4X högre nätverkskapacitet och effektivitet i trafiktunga miljöer. Föregående generationens 802.11ac (WiFi 5) WiFi kan bara hantera en enhet i taget på varje nätverkskanal, vilket är en ineffektiv användning av tillgänglig bandbredd.

OFDMA-stöd i 802.11ax Wi-Fi-standarden delar upp var och en av kanalerna i små underkanaler som gör det möjligt för signaler från flera enheter* att buntas samman och föras över samtidigt, vilket minskar latensen för en smidigare och mer responsiv Wi-Fi-upplevelse.Längre batterilivslängd för dina enheterTarget Wake Time (TWT) gör det möjligt för RT-AX92U att schemalägga avsedda intervall för enheter att föra över data. Detta gör det möjligt för dem att vara i viloläge när det inte finns behov för att vänta på en routersignal, vilket minskar strömförbrukningen med upp till 7X för avsevärt förbättrad batterilivslängd, så länge enheten är 802.11ax-kompatibel.Hitta den bästa platsen för alla enheterFörutom 802.11ax-nätverk (WiFi 6) erbjuder RT-AX92U anslutningar till 802.11n (WiFi 4) and 802.11ac (WiFi 5) för att tillhandahålla flexibel WiFi som har stöd för allt från föråldrade till hypermoderna enheter.

Den har även designats för att fungera bäst med den senaste generationen mobila enheter med 802.11ax (WiFi 6) som kommer ut i en snar framtid. 802.11ax WiFi som används av RT-AX92U kan användas av den nya enheten så att du kan få ut mesta möjliga av dina senaste prylars WiFi-funktioner.Enkel, säker och anpassningsbarMed AiProtection Pro eftersom alla dina familjemedlemmar, unga eller gamla, exponeras för internets faror varenda enskilt ögonblick de är online.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
AMD

AMD från MSI

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter