Produkter från Rör

6 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Rör så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Rör så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Rör

Hitta produkter inom kategorin Rör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rör.

Rör är ihåliga långsmala föremål som oftast har cirkulära tvärsnitt och relativt tunna väggar. Rör är ofta avsedda att leda vätska eller gas och är, enligt dagens språkbruk, styva, till skillnad från slangar som är böjliga. Även andra användningar förekommer, till exempel som konstruktionsmaterial och till ventilation. Rör tillverkas i många olika material. Stuts är en förgrening på ett rör, oftast med mindre dimension än huvudröret. En svivel är en koppling på en slang eller rör som möjliggör för den att vrida sig även under tryck. Rörmått anges med ytterdiameter och innerdiameter eller ämnestjocklek.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
EK-HD PETG Insert 16/12mm (10pcs)