Sidan innehåller annonslänkar

Paljettyg Backdrop Guld


Jämför produkt Paljettyg Backdrop Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Paljettyg Backdrop Guld i kategorin Roliga Prylar här hos oss.

Produktinformation

Om du behöver en skimrande backdrop till nästa evenemang har du hittat rätt. Det här jätteskynket pryds av massiv med guldiga paljetter som blänker i festljuset.

Se gärna också

Squid Game Square Mössa - One size

Mössa inspirerad av den populära sydkoreanska Netflixserien "Squid Game". Du som har sett Squid Game vet att "arbetarna" är markerade med olika gaming-symboler Cirkel, triangel och fyrkant. Mössan?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.

Intel

Intel Corporation är ett amerikanskt multinationellt elektronikföretag grundat 1968. Företaget är mest känt som tillverkare av de välkända mikroprocessorerna Pentium och Xeon. Intel tillverkar även nätverkskort, moderkort och andra datorrelaterade produkter. Namnet kommer från Integrated Electronics.