McCulloch ROB S800 Robotgräsklippare

Jämför produkt McCulloch ROB S800 Robotgräsklippare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten McCulloch ROB S800 Robotgräsklippare i kategorin Robotgräsklippare här hos oss.

Produktinformation

Med McCullochs ROB S800 robotgräsklippare kan du luta dig tillbaka medan den tar hand om gräsmattan åt dig. ROB S800 är byggd för att klara av gräsmattor på upp till 800 m2.

Installationen är lätt avklarad och därefter navigerar robotgräsklipparen själv runt på gräsmattan.När ROB S800 har jobbat klart kommer du ha en snygg gräsmatta med fantastisk finish. Roboten kör med bioklippning, vilket innebär att den lämnar det avklippta gräset på gräsmattan som inte bara bidrar till en jämn yta, utan fungerar även som en naturlig gödning.

Robotgräsklipparen hittar själv tillbaka till laddstationen när det är dags att laddas upp. Du kan också välja att styra roboten via McCullochs ROB-app som kopplas ihop via bluetooth.

Med appen kan du bland annat manuellt styra olika klippfunktioner, följa robotens status och se felmeddelanden. Ett toppenval för dig som vill njuta av sommaren till fullo!

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter